Sjømat og spekemat hører våren og sommeren til. Vi dekker opp med en bugnende buffet for smaksløkene, hvor du vil finne alt fra fiskesuppe, hvitvinsdampede blåskjell, reker og krabbe til skinker og spekepølser med tilbehør.
Du forskynder deg selv fra buffetbordet og blir servert fire glass ulike viner hvorav to hvite og to røde fra hhv. Spania, Italia og Portugal.
På buffetbordet vil du finne:
-
Fiskesuppe
-
Skagenrøre
-
Ferske reker fra Nordkapp
-
Hvitvinsdampede blåskjell med chili og hvitløk
-
Fylte krabbeskjell
-
Røkelaks fra Fredriks røkeri
-
Husets Aquavitgravede ørret
-
Varmrøkt Laks med Kakao og chili
-
Varmrøkt og kaldrøkt makrell
-
Sherry-sild
-
Håndstekte klippfisk boller
-
Nystekte baguetter
-
Surdeigsbrød
-
Aioli
-
Majones
-
Sitron
-
Dillsaus
-
Frisk salat
-
Dillstuede Poteter
-
Hvitløksdressing
-
Currydressing
-
Eggerøre
-
Økologisk rømme
- Fenalår
- Westfaler
- Speket Viltpølse
- Mårpølse
- Pæreskinke
- Stabburspølse
- Salami
- Speket dyrekjøtt
-
Kremet potetsalat
-
Eggerøre
-
Rømme
-
Tysk potetsalat
-
Smør
-
Flatbrød
-
Surdeigsbrød
Meny og viner vil bli presentert. Du forskyner deg selv fra den bugnende buffeten og blir servert fire glass av hhv.:
- Bodegas Altanza Sauvignon Blanc
- Cartuxa Foral de Évora
- San Rocco Runcus Aldonis Barbera d’Asti
- Bodegas Altanza Crianza
Velbekomme! 🙂