Lær kunsten å kombinere mat og vin fra en mester. Oppdag hva som passer perfekt sammen – og hva som ikke gjør det!
“Du skal ha middagsgjester og vet hva du vil servere, men har ikke peiling på hva du skal du velge av drikke til maten.” Kjenner du deg igjen i situasjonen?
Vi skal nå hjelpe deg med å bli bedre på dette området, med profesjonell veiledning fra Jane Nisbet Huseby, eier og driver av Oslo Wine School – Norges raskest voksende vinskole. Jane er svært erfaren innen faget og vil lede deg gjennom hvilke viner som passer til hvilke matretter, og gi deg inspirasjon til å skape en uforglemmelig kveld som vil imponere gjestene dine.
- Lær hvordan vi opplever struktur i vin, og hvordan dette påvirker matopplevelsen
- Lær de viktigste prinsippene for å kombinere mat og vin – hvilke viner passer til hvilke retter
- Smak deg gjennom 6–8 viner, servert med små smaksprøver inspirert av høst- og julemat, med detaljert forklaring, slik at du selv kan bli en mester
- Vi tar deg med på en smakfull reise gjennom mat- og vinopplevelser fra aperitiff, forrett, hovedrett og helt til dessert