Search
Close this search box.

Kombinasjon av 17. maibobler fra Burgund & makroner

element
Dato
04.05.2024
Tid
13:00

 – 

14:00
Billetter
280,-
Sted
Multisal “Pauline Hall” – Hamar kulturhus

Vi tar dere med på fortellingen om crémant fra Burgund i en spennende Masterclass hvor vil vi få muligheten til å kombinere et utvalg av makroner.

Vi kommer til å smake 5 forskjellige Cremant og å lære om produksjonsmetoden, druer og terroir i Burgund.

 

Crémant de Bourgogne er noe av nærmeste man kommer musserende vin fra Champagne. Både når man tenker geografisk og produksjonsmetode, men også type druer som brukes i vinene.

André Delorme er en historisk bobleprodusent i Burgund Côtes Chalonnaise, etablert i 1942. Kjennetegn til produsenten er en lengre lagring på flaske enn mange andre produsenter fra området som kan bidra til mye kompleksitet.

 

Seminaret holdes på norsk av franske Jean-Yves Ligner som er vindirektør hos importøren Robert Prizelius AS.

Han er utdannet som ønolog fra Burgund-universitetet (2005) og har jobbet som vinmaker i Gevrey Chambertin (Denis Mortet) og Provence (Domaine Ott).

Han ble slått som ridder av Burgund i fjor på Clos Vougeot (Confrérie de chevaliers de tastevin).