20-retters middag m/engelske bobler på Omakase i Matkvartalet – KUN 4 PLASSER IGJEN !

element
Dato
21.10.2021
Tid
18:30

 – 

23:00
Billetter
3200,- + billettavgift
Sted
Restaurant Omakase – Matkvartalet

Som gjest hos “Omakase by Alex Cabiao,” vil du få en unik matopplevelse bestående av en fast meny satt sammen av den legendariske sushikokken Alex Cabiao.

Sett av tid til en helaften utenom det vanlige. Legendariske Alex Cabiao ønsker deg velkommen til den bittelille restauranten «Omakase» i Matkvartalet Hamar. Dette luksuriøse spisestedet på loftet i bakgården har kun plass til ti gjester. Du sitter i sushibaren og blir servert over disk fra sushikokkens trente hender. 50 år med sushierfaring over disken til deg gir rå opplevelser for sjømat-eksentrikere og vinelskere.

Alex Cabiao er best kjent som mannen bak Alex sushi på Solli Plass i Oslo. Restauranten ble kåret til verdens beste sushi-restaurant utenfor Japan.

Omakase betyr «kokken bestemmer» på japansk. Her er det Alex som bestemmer, og han velger fra det beste havet kan by på, med hovedvekt på det norske. Omakase er stilrent og enkelt. Her serveres i all hovedsak nigiri og ren rå fisk som i Japan, ikke maki. 20 små munnfuller går fra Alex’ skarpe kniv direkte over bardisken til deg. Alt paret med engelske bobler i særklasse. Du kan forvente noe tradisjonelt som du gjenkjenner fra fiskebutikken men også eksklusive, spesielle småretter som østers eller kråkebolle.

Man får stifte bekjentskap med engelske produsenter av musserende vin som:

Nyetimber
Gusbourne
Henners Native Grace
Hattingley Valley Classic Reserve Brut
Simpsons Flintfields Blanc de Noirs