Vingeneralens middag – Høstens delikatesser og snasne viner

element
Dato
16.10.2025
Tid
19:00

 – 

22:00
Billetter
1.350,-
Sted
Bykjelleren i Stallgården, Torggata 82, 2317 Hamar

I Bykjelleren (Stallgården) står daglig leder og kjøkkensjef, Odd Kåre Brendemoen, igjen klar med høstens beste råvarer fra Norge. I møte med dette, har Vingeneralen (Tom Theodorsen) hentet frem noen go’saker fra bl.a. Champagne og Spania som matcher maten. Sammen har de gleden av å presentere en meny hvor det ikke er spart på noe i følgende treretters meny:

Aperitiff

Champagne Jeeper Grand Assemblage Premier Cru

 

Forrett – Soppbuljong

Høstens sopp, gnocchi og Bufar fra Valdres

Vin: Champagne Jeeper Vintage 2010

 

Hovedrett – Lammemørbrad

Fioretto, gresskarpuré og sylta gulbete

Pommes Lyonaise og portvinsaus

Vin 1: Altanza Capitoso 2021

Vin 2: Altanza Club Reserva 2015

 

Dessert – Gulrot- og tindvedmousse

Økologisk melkeis og havrechips

Vin: Antica Cascina San Rocco Moscato d’Asti 2023

 

 

Velkommen til en hyggelig aften i Bykjelleren!