Om

Hamar Vinfestival

Kunnskap, glede, kultur og smaksopplevelser - med vin i sentrum.

Siste helg i oktober arrangeres Hamar Vinfestival. Med hovedsete i flotte Hamar Teater (som ligger i Victoriakvartalet) vil du kunne smake rundt tre hundre viner fra ulike vinprodusenter verden over. Du kan møte noen av Norges fremste vineksperter, nyte uforglemmelig smaksopplevelser av vin og mat i harmoni på noen av Hamars beste restauranter, gjøre gode kjøp av glass, dekantere og tilbehør til din vinkjeller m.m.

I Innlandet sier vi at vi bor midt i matfatet. Vi har tilgang til kanskje verdens beste råvarer for å lage en perfekt rett. Men det er først med noe godt, og ikke minst riktig, i glasset at måltidet blir komplett.

Hamar Vinfestival er stedet for deg som ikke kan noe om vin, men som ønsker å lære, til deg som allerede kan mye og vil lære mer.

Under festivalen vil det være to ulike arenaer for smaksopplevelser. I Hamar Teater, hvor det blir Smakstorg og ulike foredrag/ "Master Class" i tilstøtende lokale og salg av vinrelaterte produkter. Og på noen av Hamars beste restauranter hvor spesialkomponerte menyer med mat og vin i perfekt harmoni presenteres av restauranten og vinprodusenten selv.

Trenger du overnatting i Hamar: First Hotel Victoria har prisgunstig overnattingstilbud ifbm. vinfestivalen. (Tlf.: 62025500/ e-post: victoria@firsthotels.no)

For å unngå kø ved inngangen og de ulike foredragene ber vi om at billetter kjøpes på forhånd. (Alternativt kan Vipps brukes ved ankomst. Vi tar ikke kredittkort eller kontanter). Billetter til Winemakers Dinner bookes og forhåndsbetales gjennom våre nettsider, ikke på restaurantene.


Vi bruker SMAKEAPPEN for et bedre erfaringsgrunnlag. Last derfor ned "Smakeappen" før du kommer på Vinfestivalen. I Smakeappen vil du finne alle vinene som er tilgjengelig på Smakstorget. Du får all informasjon om vinen, pris på Vinmonopolet og du kan skrive egne notater som gjør det enklere for deg å huske hva du har smakt.

Last ned fra App Store: https://apple.co/2R9l45F

Last ned fra Google Play: http://bit.ly/2S1QNLp


Aldersgrense for hele festivalen er 18 år.