Om

Hamar Vinfestival

Kunnskap, glede, kultur og smaksopplevelser - med vin i sentrum.

22.-23. oktober 2021 arrangeres årlige Hamar Vinfestival. Det jobbes med programmet for årets festival, men vi kan allerede avsløre at du vil kunne smake flere hundre viner fra ulike vinprodusenter verden over. Du vil møte noen av Norges fremste vineksperter, nyte uforglemmelig smaksopplevelser av vin og mat i harmoni på noen av Hamars beste restauranter, gjøre gode kjøp av glass, dekantere, tilbehør for oppbevaring og lagring av vin m.m.

Det sies om Innlandet at vi bor "midt i matfatet." Vi har umiddelbar tilgang til kanskje verdens beste råvarer for å lage en perfekt matrett. Det er derimot først med noe godt, og ikke minst riktig, i glasset at måltidet blir komplett. -Derfor Hamar Vinfestival!

Hamar Vinfestival er stedet for deg som ikke kan noe om vin, men som ønsker å lære, til deg som allerede kan mye og vil lære mer.

Under festivalen vil det være ulike arenaer for smaksopplevelser. Det blir Smakstorg og foredrag/ "Master Class" i tilstøtende lokale samt salg av vinrelaterte produkter. På noen av Hamars beste restauranter serveres spesialkomponerte menyer med mat og vin i perfekt harmoni, presentert av restauranten og dyktige vinspesialister.


For å unngå kø ved inngangen og de ulike foredragene ber vi om at billetter kjøpes på forhånd. (Alternativt kan Vipps brukes ved ankomst. Vi tar ikke kredittkort eller kontanter). Billetter til Winemakers Dinner bookes og forhåndsbetales gjennom våre nettsider, ikke på restaurantene.


Vi bruker SMAKEAPPEN for et bedre erfaringsgrunnlag. Last derfor ned "Smakeappen" før du kommer på Vinfestivalen. I Smakeappen vil du finne alle vinene som er tilgjengelig på Smakstorget. Du får all informasjon om vinen, pris på Vinmonopolet og du kan skrive egne notater som gjør det enklere for deg å huske hva du har smakt.

Last ned fra App Store: https://apple.co/2R9l45F

Last ned fra Google Play: http://bit.ly/2S1QNLp


Aldersgrense for hele festivalen er 18 år.